Social Media Lab

DIGITALBYRÅ Sveriges vassaste företag inom digital marknadsföring
SOCIALMEDIALAB.SE
Social Media Lab är ett av Sveriges vassaste företag inom digitala media med fokus på sociala
medier och Google. Med över 10 år i branschen är företaget ett av de äldsta inom sin nisch
och besitter en stor kunskap och ”know how” kring det digitala landskapet.

Social Media Lab är experter på konverteringsdriven marknadsföring i en kanaloberoende värld. För att leverera bästa resultat till sina kunder, så använder sig Social Media Lab av egenutvecklade SaaS-plattformar med AI-teknik samt lägger stor vikt vid vetgiriga och specialiserade medarbetare med certifikat för respektive medieplattform.

Social Media Lab’s kunskap är viktig även för skolor och därför sitter företaget med i ledningsgrupper för b.la Medieinstitutet för att sprida kunskap och vidareutveckla branschen och framtidens marknadsförare.

Företaget har under åren jobbat med några av Europas största företag inom såväl B2B som B2C segmentet. Social Media Lab verkar över hela världen med sitt säte i Stockholm som utgångspunkt.

Euroafricas kunskap om den östafrikanska marknaden i kombination med den erfarenhet, verktyg och kundbas som byggts upp av Social Media Lab, möjliggör för en exploatering av en snabbt växande men ännu outvecklad marknad, där det finns oändliga möjligheter till att växa affären ytterligare.

Läs mer på Social Media Lab!

Scroll to top