Om oss

EUROAFRICA DIGITAL VENTURES Ett tillväxtbolag inom digital media
Euroafrica Digital Ventures
EuroAfrica är en Techhubb för digitala tjänster och plattformar. Företaget äger och driver tjänster och plattformar för både B2B och B2C i några av världens mest snabbväxande marknader. Bolagets affärsidé är att identifiera fungerande digitala affärsmodeller i en mogen marknad så som exempelvis Sverige och etablera dessa på snabba och mindre utvecklade tillväxtmarknader i Östafrika. Genom denna modell får Euroafrica ett försprång i marknaden och kan kostnadseffektivt ta marknadsandelar och bli marknadsledande.

Bolaget har effektivt använt denna modell när man etablerade en digital marknadsplats och köp- och säljplattform i Tanzania och med det ta en marknadsledande position med miljoner användare.

Med mer än tio års erfarenhet i det digitala landskapet i de nordiska länderna erbjuder bolaget också tjänster och plattformar inom digital marknadsföring. Denna kunskap är nyckeln för att snabbt även kunna etablera nya tjänster i olika länder och marknader utanför Norden.

Bolaget har utvecklat en SaaS-plattform som erbjuder effektiv medieplanering, kampanjoptimering, publicering och resultatuppföljning. Plattformen är byggd på en AI-teknik som tillåter användarna att i realtid snabbare kunna korrigera sina medieinvesteringar för att få bättre resultat per spenderad krona. SaaS-plattformen är  en viktig pusselbit för att effektivt kunna driva digitala kampanjer åt bolaget och dess kunder.

Scroll to top